چربی شتر مرغ

چربی شترمرغ

چربی شترمرغ

چربی شترمرغ در دمای معمولی اندک اندک ذوب می شود و تقریبا به حالت نیمه مایع درمی آید. حاوی امگا ۳  ۶  ۹ میباشد ، و همچنین ریز مولکول بوده و میتواند در زمانی کوتاه جذب بدن انسان گردد.خاصیت های آن نسبت به نوع خوراک و نحوه نگهداری شترمرغ تا حدودی تغییر میکند، ولی در هر صورت خواص آرایشی بهداشتی و تسکین درد و التیام زخم ها و سوختگی ها در آن وجود دارد. چربی شترمرغ به طور کلی به دو دسته تقسیم می شود :

  • چربی شترمرغ معمول:

این دسته از چربی شترمرغ شامل قسمت های است که در روغن شترمرغ از آن استفاده می شود، و شامل دو دسته زیر میباشد.

  • چربی های داخل حفره شکمی:

بیشترین میزان چربی در این قسمت وجود دارد ، تقریبا از هر حیوان کشتاری ۴ تا ۵ کیلوگرم چربی داخل حفره شکمی به دست می آید . در روغن کشی های فعلی در ایران از این چربی شترمرغ استفاده میشود.کیفیت آن بستگی به نوع خوراک شترمرغ کشتاری متفاوت است. هنوز در کشور ما هیچ شترمرغی را صرفا برای روغن کشی پرورش نمی دهند.

  • چربی های زیر پوستی:

این قسمت از چربی شترمرغ نسبت به چربی های داخل حفره شکمی کمتر است ولی باز هم از هر حیوان کشتاری حدود ۱ تا ۲ کیلوگرم چربی به دست می آید.از نظر خاصیت مشابه چربی های داخل حفره شکمی هستند و در روغن کشی هایی که در ایران انجام میشود استفاده شده و کاملا استفاده از آن متداول است.

  • چربی شترمرغ غیر معمول:

چربی شترمرغ غیر معمول به قسمت هایی میگویند که چربی بسیار کمی دارد و آن هم استخوانهای شترمرغ است که اصلی ترین آنها قلم شترمرغ است.

  • چربی های قلم شترمرغ :

در قلم شتر مرغ میزان بسیار اندکی چربی وجود دارد،ولی بسیار پر خاصیت است . در هیج یک از روغن کشی های معمول در ایران از قلم شترمرغ استفاده نمی شود .در واقع اصلا قلم شترمرغ محل جمع آوری چربی شناسایی نمی شود.

ولی جالب اینجاست که روغنی که از چربی آن تهیه شود بسیار پر خاصیت و معجزه آسا است.آنقدر چربی قلم پایین است که به سختی میتوان آن را به صورت روغن از قلم شترمرغ جدا نمود . حتی در حجم بالا هم بسیار پر هزینه و مشکلات فراوانی به همراه خواهد داشت.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *