خواص دل و جگر شترمرغ
سرشار از آهن و پروتئین بوده و بشدت در تقویت خون سازی بدن انسان ماثر واقع میشود.افرادی که فقر آهن داشته و یا کم خون هستند با مصرف آن کمک به بهبودی خواهند کرد . البته باید دقت داشت که زیاده روی در مصرف آن صورت نگیرد،که این امر یعنی زیاده روی در مصرف هر چیزی مناسب نیست. دل و جگر شترمرغ خاصیت گرمی دارد و از این بابت با طبع انسانها سازگاری دارد.همانطور که همه میدانند گوشت مرغ و گوساله سرد است به همین دلیل خوردن آن توصیه نمیشود ،که البته گوشت شترمرغ این مشکل را ندارد.
نحوی طبخ جگر شترمرغ
این محصول همانند تمامی محصولات مشابه بهترین نوع طبخ آن با سیخ نازک بوده وهر چه باریکتر خورد شود سریعتر و بهتر پخته خواهد شد. البته میشود به کمک توری هم آن را گباب کرد و یا در روغن سرخ نمود ولی متداول ترین شیوه طبخ آن همان کباب کردن بوسیله سیخ نازک است.
قیمت دل و جگر شتر مرغ
این محصول از شترمرغ امروزه متقاضی زیادی پیدا کرده است و قیمت آن هر روز دچار افزایش میگردد ولی هم اکنون دل و جگر شترمرغ قیمتی بیش از 55 هزار تومان در هر کیلو رسیده و احتمال افزایش آن بسیار زیاد است.